HERE IT IS

Här är min fina student mössa. I och med att jag beställde den över nätet och inte genom skolan så passade jag på att ha en vinröd rem. Annars är det bara svart som gäller. Jag är super duper nöjd med den!










Jag kan knappt vänta tills den dagen vi springer ut och är asbruna och lyckligast i hela världen


Nu måste jag skrapa i hop tre outfiter tills imorgon, min kompis har bjudit med mig på "Modell För En Dag".
Där vi ska makeup och hårfixning och ta en massa snygga bilder!

ses ♥


STUDENT 2011

Hej Beautifuls!

Idag var det utprovning av student mössorna! Vilket hysteri det var. Jag har redan min från förra året så jag var mest där i form av moraliskt stöd till mina klasskompisar haha. Det var i alla fall super kul att se alla hoppa omkring och prova massa mössor och bestämma alla detaljer som dom ska ha.

Jag kunde ju inte vara där utan att beställa något alls, så det blev dom här fina tröjorna från Kokard



 

(Känner sötnosen Isabell på bilden till höger, riktigt häftigt att hon fick åka iväg och vara modell för alla Sveriges studenter)


BEAUTIFUL BLUE

Det var någon som frågade angående min ring. Den är ifrån Åhlens och jag tror den inte kostade mer än 69 KR.





Det är absolut min favorit för tillfället och älskar den stora tinrande stenen i mitten

Men mitt nästa köp är en av alla dom snygga ringarna på cocoo.se


TODAY - 27.10.10

Nu är jag hemma från skolan och ska sätta mig o leka duktig. Vi har världens största prov i morgonbittig i Filosofi så skjut mig, snälla.... Har i alla fall bestämmt mig att jag ska göra bra ifrån mig så det är väl bara att ta och sätta igång.
Måste först ringa lite samtal. Till comhem tillexempel. Har fortfarande kvar dom räkningarna sen vi bodde i Eslöv och den var ovanligt hög denna månaden. Precis som att jag skulle ha anvämt mitt gammla internet haha. Sen måste jag kolla upp hur länge jag har kvar på mitt abonemang på min iphone. Är riktigt sugen på den nya 4an istället!





(Ni som kan får gärna dela med er av fördelarna med den)










Tröja - TOPSHOP
Halsduk -TRADERA
Jeans - VILA
Skor - DIN SKO

Testade en ny mascara idag. Mina fransar har aldrig varit så långa och tydliga innan. Supernöjd 

I Love it!

 

 


Rings Rings Rings

Nu sticker jag alldelles strax iväg till bussen. Har piggnat till nu så allt känns lite mer positivt idag. Kylan där ute väntar så det blir att klä sig tjockt idag. När jag tittat ut är allt helt täckt av frost. PANIK












(ringarna är blandade från åhlens, guldfynd och nån är en present som jag inte vet var den kommer ifrån)


SNOZEEEE

Godmorgon solstrålar!

Jag har snooozat mig igenom den här morgonen och trodde aldrig att jag skulle komma upp. Så nu har jag placerat mitt feta ass vid datorn och äter frukost. Jag försökte hela tiden komma på en bra anledning när jag låg där till att stanna hemma idag men jag kom inte på någon haha. Är helt död nu.
Ber om ursäkt att det inte blev någon uppdatering alls igår. Jag hade fullt upp i skolan, satt där ända tills katalogen blev färdig o när jag väl kom hem så pluggade jag sönder. Men idag ska jag försöka vara aktiv.
Nu ska jag springa och hoppa på min pojkvän som fortfarande ligger och nannar i sängen.

Vi ses sen ♥




DIESEL

Hej mina fina, underbart söta läsare!

Jag har nyss kommit upp ur ett varmt, bubbligt bad o har satt mig med te och läxan till imorgon. Känner mig helt matt och har ingen lust alls för att läsa en bok på 90 sidor och svara på en massa frågor..... Men jag har nog inget val. Om jag inte gör det nu så får mitt lov lida över det och de vill jag ju inte. Då ska jag vara fri och hitta på en massa annat kuligt.

Här fån ni en närmare titt på mitt diesel linne som jag hade på mig idag. Jag fick det i present av min fina pojkvän när jag fyllde år. Har världens finaste korsning i ryggen och passar perfekt till ett par slitna jeans-shorts på sommaren.



(Gillar verkligen tanken bakom trycket. Riktigt SNYGGT)





GODNATT PÅ ER VI SES IMORGON ♥


Dagens Outfit







  • Det var jätte svårt att få till något bra bild när min lille söta bror sprang runt och ville vara med på foto

    Men här fån ni dagens klädsel

    * Linne - DIESEL
    *
    Kofta - VERO MODE
    *
    Jeans - TOPSHOP
    * Skor - CONVERSE

HOT OR NOT



Jag kan inte bestämma mig om de här skorna är snygga eller inte. De är fulsnygga och fötterna ser mest bara ut som två klumpar. Men jag kan ändå inte påstå att dom är avskyvärda. Jag ska prova ett par nästa gång jag får syn på. Vem vet, jag kanske tycker dom är as coola 

Om det är någon som äger ett par får ni gärna dela med er av era åsikter!

♥♥♥


THE LAST AIRBENDER

Fy Fan vilken bra film! Den rekomenderar jag absolut att gå o se. Det är precis som den serien som går på nickelodion - Avatar, fast med riktiga människor. Anledningen till att jag sett det är att jag har en lillebror som älskar det plus så är jag ganska förtjust i barn programm haha. Men det är hemligt.
GÅ OCH SE DEN IAF! Min första gång jag sett en film i 3D också så det var asball. Höll på och pissa på mig under hela filmen men det gör man väll alltid

Vi hade i alla fall världens mysigaste kväll. Vi hade riktigt roligt igår tillsammans









( snyggt om man ska på första daten hahaha )

LÄSAR FRÅGA

Bor du och din pojkvän ihopa helt själva? Hur har ni råd med det? Och ser du dig som muslim eller kristen?

: Jätte bra frågor. Tack för dom!

Jag och min pojkvän bor för tillfället hos mina föräldrar. Vi brukade bo tillsammans i en superfin lägenhet när vi båda jobbade. Men efter att betygen blev sämre och sämre och jag blev tröttare och tröttare så insåg vi båda att det inte funkade längre. Jag hoppade av mitt sista år på gymnasiet förra året och vi flyttade hit. Nu går jag i skolan igen och allt ser hur ljust ut som helst, har fått många nya fina vänner. Vi var nog inte riktigt redo för det ännu. Man blir lätt uppslukad av tanken om att bo ensamna men verkligheten är tuffare än vad man kan tro. Vi kommer flytta hemifrån sen det garanterar jag. Men just nu anser vi det vara lättare att bo här.


Om jag anser mig vara muslim eller kristen är en svårare fråga. Om jag ska vara ärlig så tror jag mig inte tillhöra någon utav religonerna. Varken min pappa eller mamma är speciellt religösa så det har nog lett till att jag själv skapat en egen livsåskådning. Jag är inte direkt anknyten till någon religon men jag respekterar verkligen dom som är det. Jag har helt enkelt en helt egen tro.

Kram Bina ♥

Nu sticker vi!

Nu drar vi turturduvor in till Lund o kollar Bio! Ska bli supermysigt, tror den är riktigt bra faktiskt. Får berätta sen om den är värd att gå att se.

DAGENS OUTFIT

 





Min klänning är ifrån ZARA


24.10.10

Godmorgon Bloggen!

Jag är helt yrvaken idag. Att gå och lägga sig sent och upp tidigt går inte riktigt ihop. Idag är det visning på huset så under tiden sticker vi iväg till stan. Jag o min pojkvän ska hitta på något mysigt tillsammans. Vi får se vad det blir. Jag hoppas på bio och The Last Airbender 3D!!


Någon som har sett den?



 

 

Nu ska vi laga till något gott till frukost. Är jätte sugen på omelett så hoppas vi har ägg hemma.

Vi hörs sen med bilder ♥

 


Cocoo Rings

Jag har blivit galen i ringar på sistonde och gick och köpte tre stycken inne på Åhlens förra veckan. Det är verkligen skit snyggt o man kan lätt ha en 3-4 stycken på sig samtidigt. Måste köpa lite fler och sökte runt efter insperation. Hitta dessa urfina ringar på cocoo.se
Där finns massvis andra att väja mellan så det är bara att gå in och shoppa loss. Funderar på att klicka hem någon när pengarna kommer. Jag bara älskar deras stil!

Min lillebror och pojkvän har erövrat min säng och kollar film så jag tänkte ringa en kompis och snacka lite skit

Vi ses imorgon mina söta läsare ♥

(Gillar den 4de ringen mest, hade varit coolt. Kännt mig som en rapper)

23 Oktober

Det blev lite utav den här dagen ändån. När vi var klara åkte jag till Lund med Familjen och gick runt i lite butiker. Var riktigt skönt att göra sig i ordning och pysa iväg. Nu är det mat som står som nummer ett på listan. Alla är svältande.

DAGENS OUTFIT






  • Kofta - WHOOPS
  • Leggins - H&M
  • Skor - SCORETT
Hann locka mitt hår också. Tvinnade bak sidorna och fäste med klämmor. Det blev en söt, flickig look

PICTURE PERFECT

För någon vecka sedan tog jag och min pojkvän en massa ombyten och körde ner till vombsjön. Vår plan var att vi skulle få ihop en massa fina bilder på oss själva. Det blåste något fruktansvärt och det var isande kallt. Det syns som tur inte på bilderna men jag skulle aldrig göra om det igen haha. Här ska ni få ett litet smakprov. Bilderna blev asssssssssBRA!





Vi håller på att städar hela huset inför visningen imorgon så jag har inget roligt att dela med mig av idag. Men det är inget planerat till ikväll så jag får se vad dagen leder till. Vågar i alla fall inte åka in till malmö. Där är skottlossning varje dag nu. Nått saiko som verkar tycka det är underhållande att döda. Speciellt människor med utländsk bakrund! Var försiktiga ♥


TIPS

 

 

Här kommer ett jätte bra tips till er. Baby olja är inte bara bra för de små söta bebisarna. Det funkar minst lika bra till er. Det är något alla borde ha i sitt badrumskåp. Det är billigt och gör dessutom under!

Jag kör samma metod som man gör på dom små. Smörjer in mig direkt efter jag kommit ut ur duschen och fortfarande inte hunnit torka för bästa effekt. Ni kommer bli babylena

 

 

(PS. är även snyggt om du har tagit på dig en klänning/kjol och ska ut med bara ben att smöja in dom med babyolja. They will look like million dollar leggs)


LIKE A BABY

Jag har haft en super mysig kväll. Vi har ätit god tacos och kollat in idol. Herregud vilken comeback Minnah gjorde idag! O när alla satt och stoppa i sig godis och choklad så tuggade jag mitt lilla tuggummi. Jag har hållt vad jag lovat hittils.
Har jag precis tagit ett långt, varmt bad och hoppat i morgonrocken. Var tvungen att tina upp mig efter den här sjukt kalla dagen. Har smort in mig med babyolja så nu känner jag mig som en helt ny människa.


 

 

 

Nu ska jag hälla i mig Cola (zero) och måla tånaglarna i vackert rött ♥




UR GARDEROBEN

Det här nog de snyggaste stövlar jag äger. Älskar dom riktigt mycket. Ett par svarta lårhöga stövlar från Scorett med snörning framtill. Jag köpte dom för halva priset förra året för 500 kr, om jag minns rätt. Värda vartenda öre.
Har nog inte använt dom mer än två gånger men det är ju inte heller något man tar på sig varje dag. Får ha dom snart igen!









Me Like


GODMORGON

Jag hade en alldeles för bra dröm för att vakna imorse. Jag försov mig totalt. Missa båda mina bussar på morgonen och vaknade av att fönstret var öppet halv nio. Låg och hacka tänder. Så den här morgonen blev verkligen ett litet äventyr. Fick åka Skåne runt för att komma fram till skolan haha. Därav den lite senare uppdateringen.




Här på tågstationen i Lund. Bokstavligt talat frös ihjäl. Men fick ta närmsta bästa jacka och rusa iväg




Nu ska jag gå och äta något. Dör av hunger. Inget onyttigt det lovar jag


END OF DAYS

Vi har tittat på Robinson ikväll och ätit massa goda chips. Burim blir helt galen när han ser såna program. Han satt mest och störde sig o skrek på dom hur kassa de var och försökte typ hoppa in i tven och kick ass. Har aldrig träffat en så tävlingsinriktad människa som honom haha.

Jag skulle behöva vara med i Robinson om däremot. Har fått lite för mycket av det goda på senaste. Min kagge börjar bilda en ny valk. Lovar här och nu till mina hundra läsare att jag ska ändra på det och börja träna!

NO MORE!

Nu ska jag städa undan på rummet, kan knappast somna när det ser ut som om en bomb sprängts här inne. Ska fylla i strycktipset för den här veckan igen när jag ligger i sängen. Det gick så bra förra veckan så nu blev jag helt taggad. Bad min pojkvän ta med en hem från stan.

♥ GODNATT SWEATHARTS

Neon

Kolla in den här sjukt coola klänningen från Topshop. Jag älskar den! Hoppas den kommer ut i butik för den här bara måste jag ha. Tänk vad snyggt på sommaren när man är helt solbränd.





Gillar verkligen de staka färgerna i klänningen. Neon kanske inte är så dumt ändå


DAGENS OUTFIT

Fick sminka klart mig i skolan idag. Hann ju fan INGENTING imorse. Jag undrar verkligen vad jag gjorde med tiden.. fick konstigt nog ut så lite som möjligt av det jag kunde ha hunnit med haha. Men jag kom i alla fall iväg tillslut utan att missa någon buss. Föredrar nog ändå att fixa mig där hemma.

Har inpackning i håret idag igen så jag körde på en snygg knut där bak. Diskret och bra!








Oversized tröja - MONKI
Leggins - H&M
Skor - Din Sko


LÄSAR FRÅGA

Vilket land kommer du ifrån? Är du alban i och med att din pojkvän är det. Vet att det oftast brukar ställa till med problem annars?

:
Det är en fråga som jag får dagligen nästan. Alla undrar vart jag kommer ifrån och ser att jag inte är helsvensk. Så här är det. Min pappa är ifrån Iran/Persien medans min mamma är svensk. Jag är en mix och det är jag stolt över. 
Det där med min pojkvän är också ganska simpelt. Vi är tillsammans för att vi har en otroligt stak kärlek till varandra. Visst det har varit kämpigt ibland. Men det är inget som borde stå i hinder för två personer som älskar varandra. Det kan behövas en del uppoffringar med om det är värt att kämpa för så är det på riktigt

Kram Bina

21.10.10

Hej på er!

Nu är det snart fredag, äntligen. Jag har redan börjar fira. Gjorde pannkakor till frukost. Trodde att jag skulle hinna med det. Istället har jag det lite tajt nu. Har inte hunnit läga på någon make up ännu.
Det börjar desutom bli riktigt kallt ute, blir helt deprimerad blir man. Jag avskyr verkligen och frysa. Det gör nog alla, men jag går inte utanför dörren på vintern om jag absolut inte måste. O kan ni förstå att det är 8 MÅNADER till sommaren är tillbaks igen....

 


Igår när vi sprang till bussen så blev jag snärtad på finfrarna av mina nycklar. eller snarare gummibandet dom hänger i. Det gjorde galet ont. Det var så hårt att huden sprack. Det är ett super litet sår men det dunkade i fingret säkert en timme efter.... buhu.



Kolla, ser ni den lilla lilla pricken på långfingret... Thats the bastard


Myspys

Jag och min pojkvän har sprecis kollat in A Man Apart, en film som gick på 6an nyss. Den var galet bra. Längesedan som jag såg en så stark film. Vi hade dukat upp med en massa choklad, frukt och läsk och låg o tjocka oss på rummet. Så nu ligger vi båda här med uppblåsta magar o redo för att spy.
Jag tror att jag egentligen borde ha pluggat till provet i nästa vecka men så blev det inte. Och nu är jag för trött för att ens försöka.

Ska nog gosa ner mig hos min man istället och alldrig sluta pussa han. Det låter mer frästande.

svettiga i varm i Bulgarien

och en ännu svettigare puss

(PS. Jag svarar jätte gärna på era frågor! Det är bara att skriva på min mail som de flesta föredrar att göra eller kommentera direkt här på bloggen. Så ska jag se om jag inte kan ge er några bra svar)

SWEET DREAMS

PURPLE

Här kommer en ursnygg klänning ifrån min garderob





Den är köpt på bästa ZARA och har min älsklingsfärg - lila. Den ser nästan marinblå ut, men den är lila. Axelkuddarna är nästan det som gör plagget. Utan dem hade klänningen inte varit något speciellt alls. Där är en snygg dragkedja placerad vid ryggen också. Fin, Finare Finast!


HEADER

Jag håller på att sätta ihop en ny Header till bloggen. Har inte blivit riktigt nöjd med min layout ännu. Men det går framåt, absolut. Det har ju trots allt en ganska så stor inverkan på hur många som stannar kvar och läser. Absolut ett tips till er som använder blogg.se. Där finns en super bra hemsida: www.designadinblogg.se som kan hjälpa dig skapa en personlig och egen stil, samt hur du lägger in allting.

Lärarna skulle på konferans idag så alla slutade klockan 12 idag. Kan det bli bättre!
Sitter  dock kvar i skolan nu med några kompisar. Har tagit över mediasalarna nu när ingen vaktar oss, mohahaha.

Nu går bussen om EXAKT 8 minuter så måste pysa

 




Vi beter oss inte full normalt nu när vi har så mycket lycka i oss och har inte någon bra förklaring till varför mitt hår är morotsfärgat..


20.10.10


Morning Solstrålar!

Idag är jag på super bra humör. När jag väl kom upp ur sängen så haha. Har en kort dag i skolan bara så jag är nog hemma tidigt. Underbart. Älskar sådana dagar.
Jag har jätte jätte jätte brottom så jag slänger upp min outfit för idag. Hinner inte skriva något mer. Pussss

 




Kofta från Kapphal & Jeans från Topshop


Tired of being tired

Nu ska jag bestämmt hoppa ner i sängen och kolla på Cougar Town. Kanal 5 på tisdagar slår allt.
Jag har varit uppe så sent de senaste dagarna och det har bara lett till deckningar efter skolan och försovningar så måste bryta mönstret nu och nanna i tid. Inte bra bina...

Nu ska jag göra fuktsallad toppat med vaniljglass till mig och min pojkvän. Går mycket lättare och somna när man är mätt. Sen ska jag lägga fram kläder tills imorgon och jaaaa, ni förstår säkert varför det är omöjligt att lägga sig i tid. 

Nu blir det glass i stora lass, sov så gott mina kära läsare <3

PS. Tackar Pappa för att ha gett mig dessa mörka, vackra drag!

Gorgeous

Jag sitter som vanligt och drömmer mig bort inne på TOPSHOPS hemsida. Jag kan inte få nog av deras kläder. Jag tror det är skapade direkt utifrån min hjärna haha. Jag satte i alla fall ihop en avslappnad look som jag gärna hade tagit på mig för skola eller stan.










Nitar Nitar Nitar!!!

Nitar är verkligen något som jag blivit helt såld på. Jag kommer definitivt köra på det nu i vinter. Tycker det är så himla snyggt!
Tänk vad mycket dom små shiney sakerna kan göra med dina vardagliga plagg.


1, 5 och tio är mina favoriter. Vilka är era??
 



Här är ett par nya handskar som skall invigas imorgon. Vann dem på tradera. Det är ursprungligen ifrån Gina Tricot så där är säkert någon som känner igen dom från förra året


Jag idag



Tröja-H&M
Byxor-Vila
Skor - Din Sko

Här är min nya väska i närbild, älskar den riktigt mycket. Tack mormor!


Försovit mig...

Som alltid när det är något stort som jag, verkligen inte får missa så försover jag mig.. Hade på något sätt lyckats trycka av klockan imorse så att när jag vaknade igen så var det paniiiiik. Har nationella prov idag i svenska. Hade jag missat det hade det varit kört..
Den värsta försovningen jag NÅGONSIN gjort är svår att slå. Det var i nian och jag missade den sista dagen i högstadiet och min egen skolavslutning hahahaha. Det fanns verkligen inget sätt för mig att ta mig dit så jag fick föreställa mig det istället och fira på avslutningsfesten på kvällen.

Nu måste jag SPRINGA!!!!!
Vi ses sen


I Hart You

I går på H&M provade jag en jätte söt topp men massa hjärtan på. Köpte aldrig den för jag tänkte att det inte var lönt. Det är som gott som vinter nu och kommer ändå inte få användning av den. Men ångrar mig helt mycket nu..



What do you think?

MANGOKYCKLING I PITABRÖD

När vi kom hem ifrån skolan idag deckade vi båda två där uppe i vår säng. Idag har jag verkligen inte varit tuff..
Egentligen så hatar jag att somna och sova så sent på dagarna för när jag vaknar mår jag alltid illa och är helt, totalt väck i huvudet. Jag vet inte var jag är någonstands eller vilken dag det är. Kan till och med tro det är morgon och börja göra mig i ordning för och gå ut o vänta på bussen hahaha.

Nä vi vaknde så hade alla redan krängt sönder sig o det var ingen mat kvar till oss. Så jag ställde mig o laga mat. Skojar inte när jag säger detta med det var det godaste jag ätit, e.v.e.r..
Ska ge er receptet så ni kan bjuda er familj eller era pojkvänner/flickvänner på riktit god mat. Kanske inte det bästa och äta på första dejten då jag hade gegga i halva huvudet men andra i alla fall.



RECEPT - (3pers)

  • 4 Kycklingfiler - Strimla och stek
  • Fajitas Krydda - En hel påse från Santa Maria
  • Matgrädde - Otly i vårt fall
  • Mango Chutney
Servera tillsammans med pita bröd, sallad och Rydbergs Vitlöksås


HEAT PROTECTER

Jag vill ge er et gott råd. Alla ni som inte använder någon form av värmeskydd mot ert hår när ni utsätter det med era plattänger/locktänger/fönar, you name it..  Gör DET! 
Speciellt om ni använder det dagligen. Om ni inte siktar efter att se ut som svinto så tycker jag ni ska införskaffa er någon bra produkt. Luktar den gott så är det ännu trevligare.

Jag gjorde själv det misstaget än gång och försöker inte använda något alls som utsätter mitt hår för överhettning numera. Men när jag väl gör det så använder jag mig av Syoss - Heat Protect. En sprayflaska som man bara fuktar ner håret med. Låt det sitt i en stund innan du börjar styla det för bästa effekt.



 


18.10.10

Godmorgon på er!

Fick inte sovit så mycket inatt. Fick verkligen ingen ro i går kväll. Så nu är jag tröttre än tröttast.... Här kommer i alla fall dagens outfit. Blev väldigt schoolich och piffa upp det hela med ett fint halsband.



Tröja - Från Tyskland
J
enas - H&M
S
kor - Din Sko



Mitt halsband har jag fått i present så det minns jag inte var det är köpt, men snyggt är det i alla fall.
Ska hälla i mig en kopp kaffe innan jag måste kila. En lång dag i skolan väntar


Secret Shoes


Hittade ett par boots på Victoria Secret. Älskar detajerna med nitarna och svart funkar alltid, till allting!
Jag hade skrikit av glädje om någon skulle komma och berätta att de skulle öppna en butik i Sverige.
Victoria Secret is girly and sexy

Nu ska jag sova, hoppas jag. Ska upp tidigt imorgon men känner mig inte ett dugg trött.

Vi ses imorgon. LOVE

SEXY SAMET

Nu har vi kommit hem igen, har frägat mammis hår och kollat Top Model. Det var riktigt mycket folk i Lund idag, antar att det var fler som tänkte som jag gjorde.. Och på Espresso House fick man verkligen trycka in sig i ett hörn någonstands för att få plats. Sådär obehagligt nära att inte vågar snacka, hahaha. Såg nog ut som ett sär där i hörnan. Härligt när alla slisk sitter och glor på en...

Hittade dena gorgeous klänningen på H&M idag!
199KR, som hittat. Får dra på mig den nästa gång vi ska ut o partaya. Som tur är så var den lila,  min älsklings färg. Så nu vet ni det också :)


När vi var o fikade så satt vi och Brain Stormade om våra Framtids planer. Har verkligen något stort på Gång. Har alltid velat bli egen företagare och kom verkligen fram till något idag!

Nu ska jag testa mina nya Badskum från idag, ska lägga mig i vår jacuzzi och bubbla runt. Brukar aldrig bada så jag köpte ett kitt med små flaskor som lukta barnsligt gott inne på kicks.



Dagens Outfit

Här kommer dagens outfit och presenten som jag fick av mormor. Ska inviga den idag. En brun grön Dolce Gabbana väska med bling bling*



* Kofta - LEVIS
* Lack Leggins - ASOS
* Skor - Converse  All Star
* V
äska - Från Spanien

Hey, HO -Lets go!



17.10.10

Idag vaknade jag av doften av pannkakor! Har mumsat i mig flera stycken nu. Tänkte dra iväg till NOVA snart me min pojkvän och gå i lite affärer. Söndagar är knappt till för något annat än att ta det lugtn och storsa runt. Ska hoppa in i duschen och göra mig i ordning nu.

Slänger upp dagens outfit innan vi kör!




Hösten har verkligen kommit till sverige så nu blir det till att slänga på dom stora halsdukarna


Ändrade planer

Det blev inte alls som jag hade planerat idag, men det gör absolut ingenting. Hade glömt att vi skulle åka ner till Höllviken och träffa lilla mormor. När mamma kom upp och sa att vi skulle köra blev jag helt ställd haha. Det blev inget dansande trots allt.
Vi åkte inom Höllvikens Quality Outlet och jag blek kär på nytt, hittade världens snyggaste jeans skjorta från LEVIS



Hann inte sminka mig så det blev all natrual.

Min morbror och hans flickvän var nere från Stockholm så dom var också där, har verkligen haft den bästa kvällen på länge!  Ätit den godaste danske fleske staken E.V.E.R

Burim klarade sig långt på wiskey och godis, han blev riktigt på lyset haha.....


Nu ska vi traska hemmåt, det tar ändå 45min att komma hem. Ska visa er imorgon vad min söta mormor gav mig idag. En liten present från Spanien.

Godnatt på er! Hoppas ni är ute och DANSAR för mig med

Min blivande frisör

Min kompis Johanna har nyss påbörjat sin utildning till frisör och jag var där för inte sålänge sedan. Jag gick med på att vara hennes första hårmodell till helfärgning. Det blev bättre än bäst, gick verkligen därifrån med mungiporna uppe vid öronen. Det är så kul när något bli bättre än vad man väntat sig.

Jag var ute efter Pernilla Wahlgrens nuvarande färg, koppar - guldbrunt någonting. Det slutade med det plus att det blev snygga skiftningar tack vare att sina slingor från innan sken igenom. Hon är verkligen superduper grym! Ser fram emot nästa gång shes gonna work her magic on me.



En hektiskt förmiddag....

Jag tvinga mig precis upp ur min väldigt sköna säng, har nämlligen lovat päronen att hjälpa till o stor städa. Om ni inte redan vet så ska vi flytta. Vi har köpt tomt och ska bygga ett sprillans nytt hus nere vid ringsjön. Ser verkligen fram emot det, det blir ett intressant projekt.
Visningarna av vårt hus drar snart igång så då måste här vara skinande rent! Im gonna clean like I never cleaned befooore
Min sköna böna ligger fortfarande och sover så jag tänkte kilar ner och överaskar han med lite god frukost nu.

Ska försöka dra på mina träningskläderna och ut och springa sen också, det kan bli klurigt men jag ska försöka. Lovar ingenting.

Ha en fin dag <3


Blazer

Super snygg blazer från Älskade TOPSHOP

COCCO FRUITS

Det blev en mysig kväll trots allt. Hade glömt så GOTT det är med smält ckoklad och fruktsallad. Det tog slut på två sek, haha. Imorgon måste jag fan ut & dansa. Är riktigt sugen på att dra iväg någonstands. Har bara suttit hemma de senaste veckorna. Så får det ju inte vara.
Pratade med Elin innan och ska antagligen möta upp henne och hennes tjejkompis på lilla torg sen drar vi ut o partayaaar!




Nu blir det idol för hela slanten

Det blev ingen present handling idag , jag var inte hemma förrän vid sex tiden. Katalogen tog lite längre tid än vad jag hade väntat mig.. Jag får helt enkelt åka ut med Mammi en dag i nästa vecka. Vill ju inte att den ska vara borta när jag kommer.
Vår lärare stack och hämta upp pizza åt oss för vi var så duktiga. Det är inte knappast varje dag det händer så vi sluka allt i hopa, haha.
Den här veckan har gått jätte snabbt och nu ska vi äntligen släng oss i soffan och titta på IDOL. Har följt det ända sen auditionen så bara för det kan jag inte missa en enda gång nu..
Nästa år ska min pojkvän ställa upp. Han sitter inne på en underbar röst så be prepeared. Har lyckats övertala honom att gå dit så vi får de hur det går.

Nu ska vi smälta choklad och jag har köpt massa frukt påvägen hem som vi ska ha till och doppa i.

smell you later





*Min prickiga tröja som jag har på mig idag är från MONKI
* Jeans - Bik Bok
* Halsduk - ZARA
* Örhängen - LINDEX

Franck Provost

Tänkte bara tipsa om Frank Provost nya serie med Shampo & Balsam. Det var vårvånandsvärt bra. Jag har testat allt möjligt för att fixa mitt något sånär skadade hår och inte förrän nu börjar jag faktiskr börjat märka skillnad. Det finns ju även andra för andra hårtyper så jag kan starkt rekomendera att testa. Det kostar ju lite mer än vanligt. En flaska går på 85 kronor. Men det kanske det kan vara värt. Den räcker ju i regel ganska länge.

Nu ska jag o mina klasskopisar fixa färdigt skolkatalogen och skicka in den på tryckning
SE YAA


Fredag hela veckan!

Äntligen så är det fredag, jag har gått och längtat efter det ända sen i lördags haha. Slutar klockan 11 idag sen så är jag fri. Tänkte att jag skulle åka fixa min pojkväns födelsedags present. Han fyller ju år snart! Tyvärr så kan jag inte avslöja vad han ska få imed att han läser min blogg.. Ni får helt enkelt stå ut tillsammans med honom.
Jag har absolut ingenting planerat för ikväll heller så jag får helt enkelt se vad dagen leder till. Har sett ut så i flera veckor i rad nu och det är ganska skönt.

VI SES SEN SNYGGINGAR!




Perfectly, perfect

Idag har varit en riktigt härlig dag. Hade bara två lektioner sen stack vi iväg. Burim åkte till sin praktik så o jag mötte upp en gammal kompis i Malmö. Det var så jävla roligt o se henne. Vi hade så mycket att catch up.
Vi gick i stan en snabbis och stressa oss igenom några affärerna haha. Det var verkligen inte mycket att hurra för. Förstår inte att det är så olika från gång till gång. Ena gången man är ute så hittar man så mycket att man knappt kan bära hem det och nästa gång kommer man hem tomhänt.
Vi tog en fika innan jag drog hem där läxan väntade.. PANIK

Men nu är den äntligen klar. Tog precis lite te och choklaaaaaaaad och det blir det till att se Simpson The Movie





Nu blir det till att plugga!

Toodelo, kom nyss hem från skolan. Härligt!
Imorgon ska vi ha muntligt test på förra årets nationella prov så jag ska sätta igång och skriva mitt tal direkt. Jag känner på mig att det kommer bli en lång kväll....



WISH ME LUCK

Burim, den dagen jag såg honom första gången

Jag lovade att jag skulle lägga upp en bild på min pojkvän för att visa hur han såg ut när vi träffades. Det är verkligen stor skillnad och jag tror knappt att ni känner igen honom haha.
Men det var verkligen något speciellt med honom och jag minns den dagen som igår!



Can you tell its him?


GRAFITTI NAILS

Som ni vet älskar jag nagellack. Och därför bara måste rusa och köpa någon av lacken från IsaDoras nya Serie
Grafitti Nals
Min kompis hade använt det och jag blev helt fascinerad när jag såg det. Det är en typ av top coat som man penslar över det vanliga nagellacket och sedan så spricker det upp av sig själv. Ser över coolt ut!

De kostar 69 kronor styck och jag antar att man hittar det inne på åhlens eller kicks




ME LIKE


Dagens Outfit

Här kommer dagens outfit

Jag har satt upp mitt hår idag pga av att jag har inpackning i håret. Jag brukar låta det sitta i hela dagen i alla fall en gång i veckan. Jätte praktiskt och det är ingen som märker det. Ditt hår blir dessutom super glad. Det är ett bra tips!



*Blommig Tröja - Objekt
* Jeans - VILA
* Skor - UGGS Australia



Min inpackning är ifrån LOREAL och heter Total Repair
Den passar perfekt till dom som jag har lätt för att få skadat hår och nästan alltid är slitet

Bye Bye, nu måste jag rusa till skolan!

Happy Ever After

Det var en tjej som undrade om jag inte kunde berätta om hur jag och burim träffades. Och visst kan jag göra det, det är en väldigt enkel historia men ändå..

Vi träffades i November 2008 och blev tillsammans månaden där efter. Han gick i en annan byggnad längre ner i stan men när han väl hade lektion hos oss fick han mig att tappa hakan. Det förstod verkligen inte han.. Utan när jag och mina kompisar kollade åt hans håll trodde han att vi snackade skit eller tyckte att han såg dum ut. Han var redan kär i mig vi det tillfället men vågade inte mer än säga hej när vi gick förbi varandra. Dum som jag var så svarade jag inte ens han dom gångerna han hälsade, hahahaha, fråga mig inte varför.
Jag började i alla fall tänka på honom om dagarna och till slut frågade jag en tjej i hans klass om Burims telefon nummer. Så det var egenligen jag som tog det största steget när jag skrev till honom sen på kvällen.
Vi träffades i skolan o pratade och börja göra saker tillsammans på helgerna och därav växte väldigt stark kärlek fram.

Idag är jag minst lika kär och vill helst inte gå en dag utan min Burim



Bilden är tagen för lite mer än ett år sedan på min mammas födelsedags fest!

Jag ska lägga upp en bild imorgon på hur Burim såg ut vid det tillfället jag träffade honom. Ni kommer INTE tro att det är samma person!

Nu ska Jag krypa ner till sin man

Sleep Tight

VÅR/VINTERJACKA

Nu när jag insett att jag måste dra på mig tjock jackan så blev det helt plötsligt jätte jobbigt. Jag har ingen i garderoben som jag är sådär jätte nöjd med och jag vet inte heller vad som är inne nu i vinter. Inte för det har så stor betydelse, brukar oftsast ha på mig det som jag själv känner mig snygg och bekväm i men ändå. Det får bli mitt nya projekt helt enkelt haha.
Hitta några favoriter när jag var på internet o snoka runt, det kanske får bli någon av dessa....

Ni får jätte gärna tycka till, det underlättar för vilken jag ska välja :)

Alla kanske inte passar till vintern men ÅNDÅ





De tre jackorna med modeller är från ASOS och de andra två är ifrån TOPSHOP

Sozopol - Bulgaria

I sommras var jag och min pojkvän i Bulgarien. Det var första semestern som vi gjorde tillsammans och just nu längtar jag bara tillbaka. Det var stek hett på dagarna, man hade konstant ett lager av svett vad man än gjorde haha. Vi gick alltid ut och åt på lunchen och lite lyxigar epå kvällarna. Ja det var helt enkelt underbart! Jag gick dock runt hela veckan och letade efter en vanlig jävla hamburgartalrik utan att lyckas.. Inte en hamburgare så långt ögat kunde nå.

I dag däremot har jag fryst sönder, har sprungtit runder nere i stan med min lilla skinjacka bara. Får en liten tår i ögat när jag nu insett att jag måste lägg undan vår och sommar jackorna och plocka fram de dystra höst och vinter jackorna.. Jag är verkligen inget stort fan av vintern.

Här kommer i alla fall lite bilder från semestern, kan verkligen rekomendera stället!  




HM - Is the shit

Här kommer dagens outfit.....



*Kavaj - H&M
*Linne - H&M
*Leggins - H&M
*Skor - Din Sko
* Halsband - Nelly

Nu måste jag springa till bussen! Puss på er

Znozeee

Herregud vad jag har snozat idag, minst 7 gånger haha. Jag trodde fan aldrig att jag skulle komma upp!
Ska göra mig i ordning och sånt lite snabbt. Har inte så mycket tid över nu när jag prioriterade att sova .. Lägger jag upp dagens outfit innan jag åker hemifrån. Kan säga att H&M dominerar ganska starkt idag haha ;)

Här är ett måste, jag använder varje morgon för tillfället, det luktar verkligen som en hel fruktträdgård



Victoria Secrets - Sexy Little Things Shimmering Hair and Body Spray

Det blir världens finaste glans, en rosa skimrande yta. Brukar ha lite i håret och på bröstet. Jag köpte den på tradera... då det inte finns någon Victoria Secret butik i hela Svergie..

TOPSHOP

TOPSHOP
Det är verkligen en klädesbutik som passar min smak! Skulle vilja köpa precis allt i den butiken om jag bara kunde. Var inne på deras hesida precis och satte i hop en snygg outfit som jag hemskt gärna skulle vilja bära nu i höst.



I whant every little stich of those clothes!!

Vad tycker ni? Är det något ni skulle ta på er? Det här är verkligen så nära min stil man kan komma :)

Jag har spelat på stryktipset!

Idag efter skolan skulle min pojkvän som varje vecka ner och spela på stryktipset och tyckte det var dax att jag också gjorde en insats. Han är verkligen duktig på det, men själv, och jag menar allvar hade knappt aldrig hört talas om någon utav lagen haha. Men vem vet. Jag får berätta på lördag hur det gick :)
Sen gick vi lite i stan, Burim ville tvunget in på DRESSMAN. Fattade verkligen inte varför, han gillar inte ens deras kläder haha. Det slutade i alla fall med att han köpte en svart skjorta som faktiskt var riktigt snygg! Där ser man, dressman kanske är underskattat i alla fall. Innan vi tog bussen hem gick vi in o käkade snabbt på Grappa, min mage bad mig så snällt om mat, så det fick bli my personal favorite... kyklingbaguette.




Det här är min pojkvän, Burim. Vi har i december det här året varit tillsammans i 2 år!


Kram Biinaz

Million Dollar Smile

Jag ska ge er ett riktigt, riktigt bra tips!

För tre dagar sedan började jag använda Crest - Whitestripes, det är små genomskynliga och diskreta geletäckta stripes. En för tänderna där upp och en annan lite mindre för tänderna där nere. De ska sitta i 30 minuter per treatment och det är väl rimligt att göra det en gång om dagen.
De går endast att köpa på internet på grund utav att det är 80% starkare blekningsmedel än dom vanliga man köper på Kick och i andra butiker.
När jag budade på mina på tradera så valde jag ett 14 dagars paket med 28 stripes. Det finns ett 7 dagars kitt också ifall man vill köra safe eller bara vill få någon enstaka nyans vitare. Men jag kan garantera att ni kommer bli chokade!
Mina tänder är redan synbart vitare och jag har 11 gånger dagar kvar!!


Godmorgon Beautifuls!

Godmorgon!
Idag har inte varit min lyckodag precis. O det kan inte vara ett bra tecken med tanke på att jag bara varit vaken i två timmar haha.
Iallafall, först gick jag upp en hel timme tidigare än vad jag behövde... Trodde att jag började redan åtta så där flög jag upp klockan 6 imorse o gjorde mig i ordning. Sen spillde jag ner min kavaj med kaffe som jag skulle ha på mig så att jag fick komma på något helt annat och ha på mig. Det är ganska panikångest framkallande för mig för jag brukar alltid lägga fram kläderna dagen innan så jag inte står på morgonen o bytar om 500 gånger o svetten rinner för att man ska hinna med allt annat också.. Sen om det inte skulle vara nog så brände jag mitt f*cking finger på plattången....
Nu sitter jag iallafall vid datan o väntar på nästa buss in till skolan. Här kommer mina kläder jag fick ersätt amin fina kavaj med.


DAGENS OUTFIT


* Svart Kofta från Kapphal
* Grönt Linne från Zara
* Jeans från New Yorker
* Skor - älskvärda Converse All Star
* Ringar från Guldfynd & Åhlens

Nagelfix

Jag älskar nagellack, verkligen älskar!
Jag har alla möjliga i alla sorts färger. Försöker oftast hålla mina naglar snygga då jag tycker det är en gansa viktig detalj. Det "piffar" verkligen upp. Den enda nackdelen är att jag ALDRIG kan sita still. Precis efter jag målat dom börjar direkt pilla med massa annat då alla andra lungt sitter och väntar på att det ska torka. Det slutar iallafall med att jag förstör dom minst 5 gånger och får måla om dom igen ... Som sagt man kan inte vara bra på allt, men det är ändå lustigt att jag göra samma grej varje gång.




Nagellacket är från IsaDora - Sweet Lilac
Ger en skimrande lila nyans, supersnygg

PREMIÄR!!

Nu har jag ÄNTLIGEN bestämmt mig för att börja blogga!

 

Jag har ingen aning hur jag ska gå till väga, eller vad man egentligen gör, men jag ska nog se till att det ska bli massa intressant läsning och roliga bilder.

Det här är inlägg NUMBAA 1 och ni ska nog få lära känna SABINA, och allt vad det innebär att vara jag

Lets se how it turns out!!

 

 

Här har ni miiiig, Sabina Emelie Pernilla Ljungdell


RSS 2.0